› MOUKY
« 1 2 3
Stránka 3 z 3 - 32 položek celkem
Obiloviny pro přímou spotřebu.
Základní příprava: pšenici propláchněte. Vařte bez míchání v osolené vodě s kapkou oleje 40-60 minut.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Složení:
100% špalda loupaná BIO
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Mouka z banánů s vysokým obsahem škrobu a malým množstvím cukru, který se sklízí zeleně a široce se používá jako vařená zelenina v tropech.Banánová mouka - ovocná vyrábí se z usušených a pomletých sladkých banánů. Její využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale výbornou službu udělá také v chlebu. V Latinské Americe se používá i pro přípravu kaší pro děti.
Pšeničná mouka chlebová
Pšeničná mouka hladká světlá
Speciální hladká mouka na chléb a chlebové výrobky. Výrobky z této mouky mají tmavší barvu střídky a výraznější aroma.
Bezlepková směs na pečení.
Speciální hladká mouka na chléb a chlebové výrobky
sušené pekařské droždí
Nastavení