› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA
« 1 2 3 4 5 ... 8 »
Stránka 3 z 8 - 93 položek celkem
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmínVýrobek obsahuje celer.
40g
Schinus molle
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný.Složení: plody pepřovce peruánského
20 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků.Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma
Zelené bylinky bez soli na mořské i sladkovodní ryby.
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Zelené bylinky bez soli na pečenou či grilovanou drůbež.
sušená zelenina
Složení: cibule sušená plátky
Kuchyňské použití: Cibule se používá všude tam, kde lze použít cibuli čerstvou, zvláště do omáček, polévek, nádivek, pod pečená a dušená masa.Sušená cibule plátky se může na chvíli namočit do vody, slít a pak se s ní pracuje jako s čerstvou. Pokud se dá přímo na pánev, rychle se připaluje.
Obsah balení: 35g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.Složení: koriandr setý
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu.
Složení: jedlá sůl (max. 19 %), paprika, česnek, cibule, třtinový cukr, šípek, pažitka, petržel, medvědí česnek, chilli, bazalka, oregáno, rozmarýn, šalvěj, zázvor.
Balení: 50 g
Nastavení