› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA
« 1 2 3 4 ... 8 »
Stránka 2 z 8 - 93 položek celkem
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Nebo lze přidat přímo do těsta na chléb, pečivo či pizzu.
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, kmín, petržel, pepř, pastinák, česnek, citrónová kůra
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni.Složení: koriandr plod mletý
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Allium cepa
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.Složení: cibule kuchyňská, slunečnicový olej
Naše vlastní, originální směs na perníčky.
Limitovaná edice, pouze do vyprodání zásob.
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.Složení: tymián nať drhnutý
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.Složení: list vavřínu
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.Složení: kopr vonný
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky.Složení: tymián, bazalka, saturejka, oregáno, rozmarýn, anýz, majoránka, levandule
Nastavení