› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Jednodruhové koření
« 1 2 3 4 »
Stránka 3 z 4 - 38 položek celkem
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný.Složení: plody pepřovce peruánského
Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská.Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského
Bez chemického ošetření.
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek.
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli drcené - středně pálivé
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.Složení: nedozrálé mleté bobule pepřovníku
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Složení: paprika, kurkuma, koriandr, hořčice semeno, chilli, pískavice semeno, jedlá sůl (max. 5 %), česnekVýrobek obsahuje hořčičné semeno.
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.Složení: celé zralé plody pepřovníku
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči.
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.Složení: oplodí citrónu (42 %), pepř (37 %), přírodní citrónové aroma, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kurkuma
60g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného.
5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit).
Složení: Kardamom
Bez glutamanu
Může obsahovat stopy celeru, hořčice a lepku.
Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě
Nastavení