› ČAJE A DOPLŇKY STRAVY
« 1 2 3 4 5 ... 9 »
Stránka 3 z 9 - 102 položek celkem
Herba salviae
Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně.
Cortex salicis
Příprava odvaru (platí pro plody, semena, kořeny a kůry):Jedna čajová lžička se vsype do 1/4 litru studené vody, přivede se k varu a nechá se krátce povařit. V zakryté nádobě se nechá 15 minut odstát a scedí se. Odvar se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně.
Fructus anisi
Fructus sambuci
Cortex quercus
Osvěžující nápoj citrónové vůně a chutě.
Semen apii
Assa foetida cum foenugraeci
Flos calendulae
Herba passiflorae
Herba myrtilli
Flos sambuci
Nastavení