› ČAJE A DOPLŇKY STRAVY
1 2 3 ... 9 »
Stránka 1 z 9 - 102 položek celkem
Herba cichorii
Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně.
Herba echinaceae
(echinacea, rudbekie)
Herba urticae
Folium rubi fruticosi
Semen foenugraeci
(řecké seno)
Folium farfarae
Herba millefolii
Herba leonuri
Fructus cynosbati
Příprava odvaru (platí pro plody, semena, kořeny a kůry):Jedna čajová lžička se vsype do 1/4 litru studené vody, přivede se k varu a nechá se krátce povařit. V zakryté nádobě se nechá 15 minut odstát a scedí se. Odvar se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně.
Herba hyperici
U citlivých osob možnost fotosenzibilizace.
Herba thymi vulgaris
Herba solidaginis
Nastavení