Popis
Směs je zdrojem hořčíku, zinku, železa a draslíku a přirozeně má v sobě také vysoký obsah vlákniny.
SLOŽENÍ:
hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
(recept na 4 porce, 1 porce = 100 g)
Smícháme 100 g hrašky a 150 ml vody na těstíčko (hustota řidší než je hořčice). Naporcujeme 300 g zeleniny. Kousky zeleniny namáčíme v těstíčku. Klademe je do vyšší vrstvy rozehřátého oleje (160 °C) a smažíme.
DALŠÍ TIPY NA POUŽITÍ HRAŠKY:
Hraška dobře zahušťuje i polévky a omáčky.
Polévky: 1 lžíce hrašky (30 g) zahustí 1,5 l polévky.
Omáčky: 50 g hrašky zahustí 600 ml omáčky.
Hrašku stačí rozmíchat ve studené vodě a 20 min povařit!
Hmotnost | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.